‘Familie’-acteur Jo Hens reageert ontroerd wanneer hij dit ziet: “Compleet onder de indruk"
‘Familie’-acteur Jo Hens reageert ontroerd wanneer hij dit ziet: “Compleet onder de indruk"
Foto: Medialaan

‘Familie’-acteur Jo Hens kreeg een exclusieve uitnodiging om in Berlijn te gaan kijken naar ‘Legend of the Desert’, een gloednieuwe show van het gerenommeerde paardenspektakel Cavalluna. Jo kreeg er een rondleiding achter de schermen, en was diep onder de indruk.

“Paarden zijn zulke geweldige wezens”, zegt Jo Hens in TV Familie. “Zo groot, zo machtig, zo gespierd. En ’t zijn mooie, slimme dieren. In mijn kindertijd hing mijn slaapkamer trouwens vol posters van paarden. En ik ben ooit eens op ponykamp geweest, maar ik kan helaas niet paardrijden.”

Jo is diep onder de indruk van de nieuwe show van Cavalluna: “Fantastische paarden, prachtige kostuums, schitterende muziek. Wat mij vooral ontroerde, was de verbintenis tussen mens en dier. Dat was adembenemend en enorm fascinerend.”

“Naast de stunts, de acrobatie en de salto’s was voor mij paardenfluisteraar Bartolo het hoogtepunt. In volle galop komen die paarden op hem af, dan steekt hij zijn hand in de lucht, en op 1 centimeter van zijn gezicht komen die paarden tot stilstand en krijgt hij knu els. Dat was zó mooi! Ik was en ben nog altijd onder de indruk. Ja, ik kan ‘Legend of the Desert’ absoluut aanbevelen!’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.