André Hazes bevestigt verzoening met Monique met zéér romantische boodschap: “Voor altijd”
André Hazes bevestigt verzoening met Monique met zéér romantische boodschap: “Voor altijd”
Foto: Instagram

Het is nu officieel een feit: André Hazes en Monique Westenberg zijn definitief herenigd. De zanger bevestigt hun verzoening met een foto op Instagram. Dat bericht Het Laatste Nieuws.

Eind vorig jaar verbrak André Hazes zijn relatie met Monique, de moeder van zijn zoontje, en vond hij opnieuw het liefdesgeluk bij presentatrice Bridget Maasland. Die relatie eindigde onlangs heel abrupt, na amper drie maanden.

André en Monique hadden enkele dagen samen doorgebracht op Curaçao, waar enkele opvallende foto’s werden genomen. Al snel waren er vermoedens van een hereniging. 

Met een foto op Instagram bevestigt André nu de hereniging met Monique. Hij deelde ook een romantische boodschap, namelijk de songtekst van het nummer ‘Faithfully’ van Journey. “Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe”, staat er te lezen bij het kiekje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.