VTM

Christophe Ramont doet pijnlijke vaststelling bij zijn bruidegom Nick: “Dat is zo oneerlijk”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Christophe Ramont (38) en Nick Laenen (38) zijn de allereerste mannen die in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksschuitje zijn gestapt. Christophe vertelt in TV Familie dat hij behoorlijk onder de indruk is van de vele positieve, hartverwarmende reacties die daarop komen.

“Eerlijk gezegd: ik had me toch ook aan heel wat bagger verwacht. Lelijke reacties van mensen die tegen het homohuwelijk zijn’, zegt Christophe in TV Familie. “Dus ja, ik ben nu positief verbaasd. De reacties zijn bijna unaniem enthousiast. ’t Is verrassend, iedereen lijkt wel door het dolle heen!”

Dat heeft allicht veel met hun spontane en sympathieke persoonlijkheid te maken. “Nick en ik tonen onszelf op tv echt gewoon zoals we zijn. We hoopten trouwens dat we allebei authentiek zouden overkomen. Door zoveel mogelijk mezelf te blijven, zou ik mezelf achteraf ook niets kunnen verwijten. Die camera’s vergeet je snel. Maar je wilt niet weten hoeveel stress ik had vlak voor ik Nick zou zien.”

“Je zag het misschien niet, maar het koud zweet stond op mijn voorhoofd. Ons enthousiasme zal dat wat gecamoufleerd hebben. Het ijs was ook snel gebroken. En toen viel alles van mijn schouders. Zeker omdat Nick een knappe man is. Dat was dus al dik in orde!”, lacht Christophe. “Op dat vlak wil ik de experts van Blind Getrouwd een pluim geven. Nick is spontaan én sexy.”

Al dacht Christophe wel dat Nick jonger was dan hij… “Ja, echt… Da’s zo oneerlijk: we zijn even oud, maar Nick ziet er jonger en frisser uit dan ik. Mja, ik zal daarmee moeten leren leven, zeker.”