Dean trekt opvallende conclusie over zijn ongeboren zoon: “Dat zou ik heel spijtig vinden”
Dean trekt opvallende conclusie over zijn ongeboren zoon: “Dat zou ik heel spijtig vinden”
Foto: Facebook

Dean en zijn vriendin Kaya verwelkomen in april hun zoon. In Story vertelt Dean dat hij hoopte dat het een jongetje zou zijn.

Dean en zijn vriendin Kaya verwelkomen in april hun zoon. De kinderkamer is ondertussen al af, tot opluchting van Kaya. “Begin dit jaar begon Kaya zich meer en meer op te winden over het feit dat de kinderkamer nog niet klaar was. Maar op dat moment had ik dus nog drie maanden tijd”, zegt Dean in Story.

“Wat ze niet wist, is dat ik alles al gepland had, want daar ben ik goed in”, knipoogt de zanger. “Dus toen zij op een dag gaan werken was, heb ik heel die kinderkamer op orde gezet en geschilderd. Het is de mooiste kamer van ons huis. We zitten er al vaak te fantaseren hoe het zal zijn.”

Dean en Kaya zijn blij dat het een zoon is. “Ik heb altijd al een zoon gewild, om mee te voetballen”, geeft Dean toe. “Pas op, als die jongen later ballet wil doen, is dat ook goed. Al zou ik het stiekem wel spijtig vinden, ik zie mezelf al langs de zijlijn van een voetbalveld staan om te supporteren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.