Lynn Van den Broeck verklapt al iets over ‘Thuis’: “Dit gaat er binnenkort gebeuren”
Lynn Van den Broeck verklapt al iets over ‘Thuis’: “Dit gaat er binnenkort gebeuren”
Foto: VRT/Thuis

Eén van de nieuwe gezichten in Thuis is Lynn Van den Broeck, die Viv vertolkt. Zij verklapt in Story dat ze nog wel eventjes te zien zal zijn.

Lynn Van den Broeck vertolkt sinds september de rol van Viv in Thuis, en wat haar betreft mag dat nog een hele tijd duren. “Je gaat auditie doen voor een rol en die gaat dan naar iemand anders. En opnieuw, en opnieuw. Iets wat je telkens weer heel persoonlijk neemt... Ik had dat toch wat onderschat toen ik in deze sector begon”, zegt ze in Story. “Maar nu speel ik dus mee in Thuis, en is die frustrerende periode voorbij. Ik ben zo gelukkig!”

Hoe lang Viv nog in Thuis te zien zal zijn, daar plakt nog geen concrete termijn op. “Daar hebben we nog niet over gesproken. Er komt een heel mooie verhaallijn aan en op die manier draai ik alleszins nog eventjes mee.”

“Viv is heel langzaam in de reeks geslopen, maar ik ben echt heel blij met wat ik allemaal te doen en te spelen krijg. Ze is niet oppervlakkig, Viv heeft verschillende lagen. En ze komt ook met heel wat andere personages in contact, dus de makers kunnen er nog alle kanten mee uit. Ik ben zelf alvast erg benieuwd. Laat ons hopen dat ik dit nog lang mag doen!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.