Nicole en Hugo openhartig over grote tegenslag als koppel: “Dat was heel pijnlijk voor ons”
Nicole en Hugo openhartig over grote tegenslag als koppel: “Dat was heel pijnlijk voor ons”
Foto: Photonews

2020 is een feestjaar voor Nicole en Hugo. Het showbizzkoppel is in april al vijftig jaar samen. Jaren gevuld met liefde en avontuur, maar jammer genoeg ook met tegenslagen. Ze vertellen erover in Story.

Nicole Josy en Hugo Sigal proberen slechte ervaringen zo snel mogelijk te vergeten. Ze willen niet te lang blijven hangen in negativiteit. “Je moet de mooie dingen in het leven koesteren. Er zijn inderdaad erge dingen geweest maar dat heeft ons gesterkt. Op die momenten weet je wat je aan elkaar hebt, zoals toen Nicole borstkanker kreeg in 2005. Als je elkaar graag ziet, blijf je aan elkaars zijde”, zegt Hugo in Story.

“Maar natuurlijk zijn sommige zaken niet prettig. Onze eerste tegenslag was de geelzucht van Nicole, waardoor we niet naar het Songfestival konden gaan met Goeiemorgen, morgen. Tien jaar na ons huwelijk kregen we ook een miskraam. Pijnlijk want we waren klaar voor een gezin. Daarna hebben we uitvoerig over onze kinderwens gepraat en besloten om voor onze carrière te kiezen.”

“Ik was al vijfendertig… Een kind zou ons ook niet gelukkiger maken”, pikt Nicole in. “Ik wás al heel gelukkig. We hebben al een heel mooi leven gehad: gezongen op cruises tot in Australië. Jammer genoeg gaat de tijd te vlug. Ik ben zelf verbaasd hoe oud we al zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.