Dit vindt Annelien Coorevits verschrikkelijk als presentatrice van ‘Temptation Island’: “Ik doe dat niet graag”
Dit vindt Annelien Coorevits verschrikkelijk als presentatrice van ‘Temptation Island’: “Ik doe dat niet graag”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits is opnieuw de host van Temptation Island. Het nieuwe seizoen start vrijdagavond op VIJF.

Deze vrijdag start het elfde seizoen van Temptation Island. Annelien Coorevits vertelt in Story dat er gesleuteld is aan het programma. “Het vertrouwen van de koppels wordt meer dan ooit op de proef gesteld. En er worden nieuwe elementen geïntroduceerd waardoor de spanning vaak nog extra te snijden is. Ik durf nu al te beloven dat het er helemaal anders aan toe gaat dan vorig jaar. Toen deden de koppels vooral mee om bekend te worden”, zegt Annelien.

Velen vonden het voorbije seizoen dan ook ronduit saai. “Saai vind ik een verkeerd woord, want er waren wel intriges. Maar we zetten niets in scène, dus als er niets gebeurt, kunnen we daar niets aan veranderen. Voor mij is dat seizoen dan ook ontspannender verlopen dan de andere, want slecht nieuws overbrengen aan de vrouwen... ik doe dat niet graag”, aldus Annelien.

“En doorgaans zijn het de mannen die in de fout gaan, dus zijn mijn kampvuren altijd zwaarder dan die van Rick (haar co-presentator). Ik voel me niet verantwoordelijk, want ik ben uiteraard maar de boodschapper. Maar ik probeer hen wel te troosten. En er staat een psycholoog klaar om hen op te vangen. Maar bedrog valt niet goed te praten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.