Grote zorgen om Monique nu ze André Hazes lijkt te hebben vergeven: “Onbegrijpelijk, zo wanhopig kun je toch niet zijn?”
Grote zorgen om Monique nu ze André Hazes lijkt te hebben vergeven: “Onbegrijpelijk, zo wanhopig kun je toch niet zijn?”
Foto: Instagram

Het ziet ernaar uit dat André Hazes zich op Curaçao heeft verzoend met Monique, de moeder van zijn zoontje André (3). De vonk is daar naar verluidt opnieuw overgeslagen. Bridget Maasland werd aan de kant geschoven en André woont nu gewoon weer bij zijn gezin.

Monique krijgt ondertussen heel wat hartverwarmende reacties. ‘Je straalt weer’, krijgt ze nu te horen. ‘André is er weer. Jullie hebben iets bijzonders samen. Dat zal altijd zo zijn.’ En ook: ‘Mooi zo, Monique! Jij hebt die vreselijke Bridget een koekje van eigen deeg gegeven.’ En: ‘André is nog jong. Een overload aan hormoontjes die een eigen leven gingen leiden. Niet goed te praten, maar vergeven hoort ook bij de liefde. Goed gedaan, Monique!’

Maar toch maken velen zich zorgen over het welzijn van Monique. ‘Onbegrijpelijk. Zo wanhopig kan je toch niet zijn, Monique? Een ezel stoot zich ook geen twee keer aan dezelfde steen’, is de teneur. ‘Hopelijk is Monique niet té lief met André’, klinkt het ook nog op de social media. ‘En is ze tegen zijn vlotte babbels opgewassen. Eerst moet die kerel in therapie! Hij heeft haar bedonderd. Eénmaal vreemdgaan is altijd vreemdgaan.’ Veel mensen geven Monique de volgende raad: ‘Terug naar die kleuter? Wees toch verstandig, Monique. Hij zal dit blijven doen. Jij verdient veel beter.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.