Lynn Van den Broeck moet iets kwijt over haar collega’s bij ‘Thuis’: “Dat had ik nog nooit meegemaakt”

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Lynn Van den Broeck (26) is één van de nieuwe gezichten in Thuis. Zij speelt sinds enkele maanden het personage Viv. In Story vertelt Lynn deze week dat ze gelukkig is met de kans die ze nu krijgt.

Lynn Van den Broeck speelt sinds september in Thuis de rol van Viv Van Rooy, een klasgenote van Joren. Ze valt in de smaak bij de kijkers, want onlangs werd ze verkozen tot ‘Favoriete nieuwkomer’ door het kijkersforum ThuisOnline. Een hele eer voor Lynn, die enorm gelukkig is met de kans die ze nu krijgt.

“Toen ik de rol van Viv kreeg, was ik echt in de wolken”, zegt Lynn glunderend in Story. “Tijdens de audities klikte het al enorm met Jeroen (Lenaerts, Tim in ‘ Thuis') en Mathieu (die Joren vertolkt). Dat had ik nog nooit meegemaakt. Dit is echt mijn grootste verwezenlijking tot nu toe. Als actrice wil je gezien worden, en het bereik van Thuis is enorm.”

Lynn vertelt in het weekblad ook hoe de makers van Thuis bij haar zijn terechtgekomen. “Een hele tijd geleden heb ik auditie gedaan voor een Ketnet-serie. Ik miste die rol nipt, maar ik denk dat de makers van Thuis me daardoor opgemerkt hebben. Ik ben uiteindelijk twee of drie keer moeten terugkeren om proef te draaien, en uiteindelijk kreeg ik te horen dat de rol voor mij was.”

(Bron: Story)