Zwangere Natalia krijgt heel teleurstellend nieuws te horen: “Damn, dat is spijtig!”
Zwangere Natalia krijgt heel teleurstellend nieuws te horen: “Damn, dat is spijtig!”
Foto: Medialaan

Volgende maand bevalt Natalia van haar dochtertje. In Beat VTM waagt ze zich eerst nog aan trickshots.

“Dat zijn allerlei trucjes waarbij je snookerballen gebruikt om dingen te doen waarvan je denkt dat ze niet gaan lukken”, legt de zangeres uit in Dag Allemaal.

Natalia heeft al ervaring met biljarten. “Met mijn vader speelde ik vroeger af en toe golfbiljart, maar dit was toch helemaal nieuw. ’t Is echt ’n heel ander spel dan pool of snooker, er komen zoveel andere dingen bij kijken. Niet simpel, maar heel interessant.”

Heel spectaculair is haar uitdaging voor Beat VTM niet, en dat vindt Natalia zelf ook best jammer. “Ik had zelf heel graag dat apneuduiken gedaan, maar ik was toen al zwanger en mocht geen risico’s nemen. Ik dacht: ‘Damn, da’s nu wel spijtig!’ Maar toen trickshots uit de bus kwam, vond ik dat heel cool, omdat ik weet wat daarvoor nodig is: focus.”

Aan focus ontbreekt het Natalia niet. “Ik heb ook het geduld om iets opnieuw en opnieuw te doen, tot ik het goed kan. Ik had in Piet ook een fantastische tegenstander. Die mens is er enorm door gebeten en dat maakte het extra leuk.”

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.