Stijn De Winter heeft groot nieuws te melden: “Allemaal dankzij ‘Down The Road’”
Stijn De Winter heeft groot nieuws te melden: “Allemaal dankzij ‘Down The Road’”
Foto: VRT

Stijn De Winter uit ‘Down The Road’ begint weldra aan een nieuw avontuur. Hij gaat alleen wonen. “Ik ben al 29 jaar, dus ik word een beetje ouder. Ik moet mijn eigen weg zoeken in het leven, vind ik”, zegt hij in Dag Allemaal.

“Pas in 2021. Het gaat heel leuk zijn. Ik ga met onder anderen mijn beste vriend Hannes, alleen wonen. (Stijns ouders hebben met enkele anderen een woonproject opgestart voor hun kinderen om zelfstandig te wonen) Het is een huis waar we onze eigen kamer hebben. Maar ik woon ook heel graag thuis, bij mijn ouders, hoor. Ik ben graag bij mijn familie. Ik ben ook nonkel van Raphael, het zoontje van mijn zus, en van Liesel’ke, het dochtertje van mijn broer. We zijn veel samen. Ik ben een echte kindervriend”, vertelt Stijn De Winter in Dag Allemaal.

‘Down The Road’ heeft hem geholpen om deze grote stap te zetten. "Het heeft me geleerd om nog meer zelfstandig te kunnen zijn. Ik keek al een tijdje uit naar zelfstandigheid, hoor. Maar vóór ‘Down The Road’ had ik eerlijk gezegd toch wat schrik om alleen te gaan wonen. Dankzij Dieter en het programma niet meer. Ik kan mijn plan trekken, dat heb ik gemerkt in die drie weken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.