Walter Michiels is het grondig beu: “Dat is allemaal dikke bullshit”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Walter Michiels woont in een chalet in de bossen van Kessel-Lo. Er wordt her en der beweert dat Walter daar voor overlast zorgt, al beweerden buurtbewoners in Dag Allemaal vorige week het tegendeel. En ook Walter ontkent dit deze week met klem in het weekblad.

Vorige week had Dag Allemaal een gesprek met buren van Walter Michiels. Zij beweren dat hij niet voor overlast zorgt, maar hoogstens wat flesjes Chimay laat rondslingeren. “Da’s beter dan graffiti, toch? Dat ?esje Chimay is m?n handelsmerk. ‘Pico was here’, weet je wel? Ik zet het ostentatief op plekken waar mensen het zeker gaan zien staan. En dan hoor ik achteraf: ‘Ik weet dat je in Leuven was, ik heb je ?esje daar of daar zien staan’”, reageert Walter in Dag Allemaal.

Walter ontkent dat hij dronken rondloopt en zich misdraagt. “Ik lees dat ik soms rondhang in de buurt van de Vaartkom, met ’n blikje goedkoop bier”, zucht hij. “En dat ik ergens heb ingebroken. Dat is allemaal dikke, dikke bullshit.”

De rechtbank heeft Walter wel schuldig bevonden aan diefstal, drugsbezit, bedreiging, kraak en vernieling. “Och, drugsbezit... Gewoon een beetje cannabis. M?n dokter heeft me gezegd: ‘Voor jou is het beter om cannabis te roken dan overvloedig te drinken.’ En die diefstal, dat gaat over één terrastafel die ik heb meegenomen aan de Artois. Een verhakkelde tafel die naast een container stond. Ik ben geen dief. Die andere terrastafels z?n door anderen meegenomen, toen ik al gaan slapen was”, verdedigt Walter zich in Dag Allemaal.

In maart moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen, voor zedenfeiten. “Ja, weet je waarover dat gaat? Dat ik voor ’t aanzicht van drie agenten m?n spel heb bovengehaald en ben beginnen te masturberen. Dat is de aanklacht. Daar ben ik twee dagen mottig van geweest. Dat is onzin! Ik heb uit hoogdringendheid eens in open lucht pipi gedaan, dat is alles.”

(Bron: Dag Allemaal)