Einde van Gert bij Samson betekent ook mokerslag voor Koen Crucke : “Hier vreesde hij al voor”
Einde van Gert bij Samson betekent ook mokerslag voor Koen Crucke : “Hier vreesde hij al voor”
Foto: Photonews

Studio 100 gaat de populaire ‘Samson & Gert’- kerstshows aan het einde van dit jaar niet vervangen door ‘Samson & Marie’- kerstshows, wel door een eindejaarsspektakel van ‘Nachtwacht’. Dat bevestigt Studio 100 in weekblad TV Familie.

“Voorlopig blijft het nog een beetje koffiedik kijken of ‘Samson & Marie’ in de smaak zal vallen bij de kindjes. ‘Nachtwacht’ is een veilige keuze, die serie is immens populair. Daarom plant Studio 100 dus een reeks kerstshows rond die jolige bende”, zeggen showbizzkenners over die keuze van Studio 100.

Geen kerstshow met Samson dus, en dat lijkt slecht nieuws te zijn voor Koen Crucke, Walter Baele en Walter De Donder, die in die shows nog altijd Alberto, Van Leemhuyzen en de burgemeester speelden.

Omdat er al een hele tijd geen nieuwe afleveringen van de kinderreeks werden opgenomen, waren de kerstshows de enige gelegenheid waarbij Koen en zijn collega’s nog voluit konden gaan, op een occasioneel zomeroptreden in Plopsaland na. En daarmee lijkt Koen Cruckes vrees werkelijkheid te worden. Hij liet niet zo lang geleden in een interview nog weten dat het zonde zou zijn als het vriendenclubje rond Samson zou verdwijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.