Annelien Coorevits doet opvallende ontdekking bij haar dochter Elena: “Dat is al heel vroeg”
PMN
Annelien Coorevits doet opvallende ontdekking bij haar dochter Elena: “Dat is al heel vroeg”
Foto: Instagram

Ook dit jaar is Annelien Coorevits weer één van de presentatoren van ‘Temptation Island’. Voor Annelien betekenen de opnamen een lange periode dat ze haar kinderen Elena (8) en Luis (4) moet missen.

“Dat blijft lastig, in het begin lijkt dat eindeloos. Maar eens de opnames gestart zijn, vliegt de tijd. Ik hoor hen ook elke dag en ze zijn thuis in goede handen, hè”, reageert Annelien Coorevits in TV-Story. 

“Doorheen de week zorgt hun papa Olivier voor hen, en in het weekend zijn er de ouders en schoonouders om een handje toe te steken. Ik stel wel vooraf een schema op met hun activiteiten, en ik maak een aftelkalender waarop ik om de drie à vier dagen een sterretje plak. Dat zijn de momenten dat ze uit een grabbelton een klein cadeautje mogen kiezen om mijn afwezigheid wat te compenseren.”

Annelien doet ook een opvallende ontdekking bij haar dochtertje Elena. “Ze is het ene moment een kwajongen, op andere momenten voelt ze zich een prinses. Daar herken ik mezelf volledig in. Ze weet ook heel goed wat ze wil. Zowel Olivier als ik hebben een sterk karakter, dat heet ze echt van ons geërfd. De ene dag verloopt dus al wat moeilijker dan de andere, ik merk soms al wat vroege puberkuren. Maar liever te veel karakter dan geen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.