Laura uit ‘Blind Getrouwd’ springt in de bres voor bekende Vlaming: “Wordt niet genoeg gewaardeerd”
PMN
Laura uit ‘Blind Getrouwd’ springt in de bres voor bekende Vlaming: “Wordt niet genoeg gewaardeerd”
Foto: VTM

Laura Lieckens (27) uit ‘Blind Getrouwd’ springt al meteen in de bres voor een bekende Vlaming. De persoon in kwestie wordt volgens haar te weinig gewaardeerd.

Laura Lieckens blijkt een grote fan van Netflix te zijn. “Ik ben meer een vrouw van series dan van films, aangezien ik moeilijk lang kan stilzitten. You, The Stranger en Unbelievable zijn mijn favoriete reeksen op Netflix”, vertelt Laura in TV-Story.

“Maar toen ik laatst op verlof vertrok, en dus wel moest stilzitten, heb ik in het vliegtuig Fractured gezien. Over een man die op zoek gaat naar zijn vrouw en gewonde dochter nadat ze verdwijnen uit een ziekenhuis. Een zeer spannende film met een onverwacht einde.”

Laura is ook een grote muziekfan. “Ik sta op en ga slapen met muziek. En dan vooral met het album Limits van Laura Tesoro. Ik vind dat ze niet genoeg gewaardeerd wordt, want naast het feit dat ze een goede actrice is, heeft ze ook gewoonweg een dijk van een stem! In de auto zing ik steevast luidkeels mee - alsof ik zelf in het Sportpaleis sta."

Meer nieuws

Meer nieuws

.