Roel Vanderstukken neemt belangrijk besluit na zijn hartoperatie: “Zelfs dan moet je zoiets nog doen”
PMN
Roel Vanderstukken neemt belangrijk besluit na zijn hartoperatie: “Zelfs dan moet je zoiets nog doen”
Foto: Medialaan

Roel Vanderstukken speelt in Familie de rol van Benny. De 43-jarige acteur is op dit moment gelukkig met de huidige gang van zaken.

“Mijn wekker gaat elke ochtend om zes uur ‘s morgens af”, verduidelijkt Roel Vanderstukken in Primo. “Ik heb ook niet te klagen want ik doe alleen maar dingen die ik graag doe. Ik heb een paar mooie theaterstukken mogen spelen, ik regisseer een stuk voor een amateurgezelschap, ik heb voldoende optredens met mijn band De Corsari’s en ik heb mijn rol in Familie.”

“Ik heb eigenlijk alleen maar dingen gedaan die ik graag doe, maar bij dat vele werken ben ik een paar andere dingen uit het oog verloren. Mijn gezondheid onder andere. Het zijn mijn kransslagaders die erover beslisten dat ik meer bewuste keuzes moet maken. Ik deed wat veel, dat besef ik nu.”

“Maar mijn lichaam heeft op een zeer natuurlijke manier mijn ogen doen opengaan. Dus ook doe je alleen maar dingen die je graag doet, toch moet je af en toe ‘stop’ zeggen. Een lichaam kan maar zoveel aan als het kan. Als iemand vroeger wilde weten hoe het met me ging zei ik altijd ‘keidruk’. Ik was ook blij dat ik dat kon zeggen. Als je tussen de 20 en 40 jaar bent heb je veel ambitie en wil je het maken. Dat slijt met de jaren, en zeker als je meegemaakt hebt wat ik meemaakte."

Meer nieuws

Meer nieuws

.