VTM

Actrice uit ‘De Buurtpolitie’ denkt aan rol in Familie: “Ik zou dat perfect kunnen zijn van Lars”

door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
De Chileens-Belgische Liandra Sadzo is amper 20 jaar, maar wel hot in het Vlaamse showbizzland. En ze denkt ook aan een rol in Familie.

Liandra Sadzo is vooral bekend bij de jonge kijkers door haar rollen in de Ketnetseries D5R' en '#LikeMe'. En nu heeft ze een rol beet bij ‘De Buurtpolitie’.

Op die manier kan Liandra ook weer een nieuw publiek aanspreken. “Toch was dat niet mijn voornaamste drijfveer", zegt de actrice aan Het Laatste Nieuws. "Ik ben een grote fan van politiereeksen zoals 'CSI'. Toen ik afgelopen zomer een telefoontje kreeg om auditie te doen voor 'De buurtpolitie', was ik dolenthousiast. Dat beterde niet toen ik te horen kreeg dat ik de rol had.”

Maar Liandra wel meer. "Een rol in 'Thuis' of 'Familie' zou ik heel erg zien zitten", klinkt het. "Dat is als actrice één van de hoogste dingen die je in Vlaanderen kan bereiken. Misschien zou ik dan wel de dochter van Lars ('Familie'-personage van Kürt Rogiers, red.) kunnen spelen.”

“Het leeftijdsverschil is iets te groot om zijn lief te vertolken", knipoogt Liandra. "En als ik écht mag dromen, dan zou ik willen meespelen in een Marvel-film. Als ze mij bellen voor de rol van Captain Marvel of Wonder Woman, laat ik onmiddellijk alles vallen."