Acteur Ben Segers vol verbazing: “Ongelofelijk wat ik vorige week meemaakte in de frituur”
PMN
Acteur Ben Segers vol verbazing: “Ongelofelijk wat ik vorige week meemaakte in de frituur”
Foto: Photonews

Ben Segers speelde al heel wat rollen in tv-series en films. Het is niet dan ook niet te verwonderen dat mensen hem op straat herkennen.

Ben Segers probeert altijd vriendelijk te zijn voor zijn fans. “Ik doe deze job niet om bekend te zijn. En het is soms wel wat lastig. Als ik alleen op straat loop, kan me dat allemaal niet schelen, maar als ik met mijn gezin op stap ben, vind ik het niet altijd even leuk dat ik word aangesproken”, legt de acteur uit in TV-Story.

“Ik herinner me vorig jaar nog, op de kerstmarkt in Gent. Ik liep er met Gène op mijn arm, want het was aan het sneeuwen. Plots riep er iemand, vanop de schaatsbaan: ‘Hey, mag ik een foto?’ Ik deed teken dat het nu een beetje moeilijk was want dat mijn zoontje op mijn arm zat, maar die zei: ‘Dat is niet erg! Voilà, goed zo.’ En die nam een foto en was gewoon weg.”

“Vorige week stond ik met mijn dochters in de frituur, op zondagavond, en achter me stond er een gast met zijn gsm mijn bestelling te lmen (lacht). Echt waar. Ik ben echt ostentatief met mijn rug naar hem gaan staan maar zonder enige schaamte draaide hij zich en begon hij me van de andere kant te filmen. Ongelooflijk, toch? Dat snap ik echt niet, maar goed, ik zal nooit onbeleefd reageren of iets zeggen. Want als je dat doet, dan vinden ze je arrogant."

Meer nieuws

Meer nieuws

.