Grote pech voor Natalia, zangeres schiet in paniek: “Mannen, dit is absoluut niet eerlijk!”

Volgende maand bevalt Natalia van haar eerst kindje. Voor Natalia aan dit nieuwe hoofdstuk in haar leven mag beginnen, probeert ze in ‘Beat VTM’ eerst nog een punt binnen te halen voor Team VTM. De zangeres waagt zich aan trickshots. In Dag Allemaal vertelt Natalia dat ze tijdens de trainingen toch even in paniek schoot.

Net als haar voorgangers in Beat VTM had ook Natalia even een dipje tijdens het oefenen voor haar uitdaging. “Awel, er waren tien lessen en na de eerste drie dacht ik: ‘Ik heb dit onderschat, dit gaat nooit lukken!’ Maar vanaf de vierde les had ik de smaak te pakken. Hoewel dat in de laatste weken ook weer gekeerd is, ik dacht: ‘Nu mag het gaan stoppen”, vertelt de zangeres in Dag Allemaal. “Mijn tegenstander oefende elke dag twee uur, en ik raakte daar helemaal niet aan. Ik had nog optredens, moest ook ‘The Voice’ voorbereiden en ik ben zwanger. Dan had ik soms wel het gevoel: ‘Shit, ik ga niet kunnen tippen aan die mens!’”

Natalia had ook de pech dat haar coach Peter ziek is geworden tijdens het traject. “Daardoor ben ik wel even in paniek geschoten. Pas op, hij was een fantastische coach en hij kon er niet aan doen dat hij tijdens een reis naar de VS een evenwichtsstoornis kreeg, maar ik dacht wel efkes: ‘Mannen, dit is niet eerlijk!’”

De zangeres voelde zich benadeeld ten opzichte van haar tegenstander. “Ik dacht dat ik niet alles ging meekrijgen omdat ik niet genoeg kon oefenen. Maar ik heb dat dan met hem en met de productie besproken, en besloten toch niet van coach te veranderen, net omdat hij zo’n goeie was. Ik heb het erop gewaagd en uiteindelijk ben ik heel blij dat ik heb doorgeduwd”, besluit Natalia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.