Gebeten hond Bridget Maasland bedolven onder haatberichten: "Het stopt niet"
Gebeten hond Bridget Maasland bedolven onder haatberichten: "Het stopt niet"
Foto: Instagram

Nederland rekent na de ophefmakende breuk van André Hazes en Bridget Maasland met twee maten en twee gewichten. Iedereen is opvallend mild voor André, zij blijft gehaat. Dat schrijft Dag Allemaal.

De grootste verliezer na deze liefdesbreuk is Bridget Maasland. Niet alleen blijft zij achter met een gebroken hart, de stroom haatberichten waaronder zij tijdens de romance met André werd bedolven ‘omdat ze een mooi gezin had kapotgemaakt’, is allerminst gestopt nu de verhouding voorbij is. Integendeel zelfs. De meeste Nederlanders lijken André zijn ‘misstap’ bijzonder snel te vergeven, maar ze zijn bikkelhard voor Bridget, ook al was zij wél vrijgezel toen ze iets met hem begon.

Angela de Jong, één van Nederlands bekendste showbizz- en tv-recensenten, is niet verbaasd over hoe dit loopt. “Dit verhaal kent zóveel invalshoeken”, zegt ze in Dag Allemaal. “In elk geval, de druk op die relatie werd op den duur zo groot, dat het wel móest mislopen. Maar daar hebben Bridget en André ook schuld aan. Zij gaven zelf veel brandstof aan de heisa, door zowat elke dag een bericht te posten over hoe verliefd ze wel waren.’

Nu Nederland mild lijkt te oordelen over André Hazes, zal ook Bridget uiteindelijk een nieuwe kans krijgen van het grote publiek? “Veel zal afhangen van hoe ze zich gaat gedragen. Ik denk dat Bridget zich maar beter ’n poosje gedeisd houdt. Volledig in de anonimiteit verdwijnen kan ze niet, want op 2 maart neemt ze de fakkel over van Patty Brard als presentatrice van het makeoverprogramma ‘Hotter Than My Daughter’. Misschien past zoiets luchtigs nu wel beter bij haar imago dan de kennisquiz ‘De Zwakste Schakel’.”

 

Meer nieuws

Meer nieuws

.