Nicole en Hugo maken zich grote zorgen om hun vriend Johny Voners: “Dat hij dit moet ondergaan, is geen goed teken”
Nicole en Hugo maken zich grote zorgen om hun vriend Johny Voners: “Dat hij dit moet ondergaan, is geen goed teken”
Foto: Photonews

Johny Voners zet zijn carrière even op pauze om zich te focussen op zijn nieuwe kankerbehandeling. Zijn vrienden Nicole en Hugo maken zich zorgen. Dat vertellen ze in Story.

“Dat hij weer een behandeling moet ondergaan, is geen goed teken…”, reageert Hugo in Story. “Ik heb Johny veel sterkte gewenst via sms, maar hij heeft nog niet gereageerd. Zijn hoofd staat er waarschijnlijk niet naar. Ik hoop dat hij erdoor komt.”

Hugo zal hem niet gaan bezoeken. “Nee, dat ga ik niet plots doen. Ik weet trouwens ook niet waar hij momenteel woont. Maar we zien wel hoe het loopt. Sinds de scheiding van Janine ligt het moeilijk… Ik vind het heel spijtig wat er tussen hen gebeurd is, want we hebben ons destijds rot geamuseerd met ons vieren.”

“Hij zegt dat we voor Janine hebben gekozen, maar dat is niet zo, we hebben de deur altijd opengelaten. Ik had hem voorgesteld om te komen praten toen hij bij ons in de buurt moest optreden, maar daar heeft hij nooit op geantwoord. Toen hij vorig jaar de eerste keer met kanker werd geconfronteerd, heb ik hem wel een sms gestuurd en toen heeft hij wel geantwoord, dat was fijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.