‘De Lau’ heeft het moeilijk met beslissing van zus Astrid Coppens: “Dat is heel spijtig”
‘De Lau’ heeft het moeilijk met beslissing van zus Astrid Coppens: “Dat is heel spijtig”
Foto: Instagram

Astrid Coppens blijft in België wonen. Haar broer Laurens blijft daardoor alleen achter in L.A.

Astrid Coppens vertelde het voorbije weekend in Nina dat zij en haar gezin in België blijven wonen. Het plan was om drie maanden na de geboorte van haar dochter Billie-Ray terug te keren naar L.A., maar ze hebben zich gesetteld in Gent en voelen zich daar perfect gelukkig. Ook zouden ze in L.A. het familiegevoel missen. Astrid broer Laurens mist zijn zus, maar begrijpt haar beslissing. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

“Voor mij was dit nu níet bepaald een verrassing”, reageert Laurens Nuyens vanuit Los Angeles. “Vlaanderen is nu eenmaal véél kindvriendelijker dan L.A., en alle vier de grootouders zijn nu dicht bij hun kleinkindje. Dat is niet alleen belangrijk voor hen, maar het betekent ook een grote steun voor Astrid, Bram en Billieke.”

Laurens moet zijn zus nu wel missen. ‘Maar belangrijker is dat Astrid en Bram gelukkig zijn en ze Billieke in de best mogelijke omstandigheden kunnen grootbrengen", zegt hij in Dag Allemaal. "Natuurlijk missen we elkaar, en is het spijtig dat de afstand zo groot is, maar dat is nu niet het belangrijkste. Wél dat ze alle drie in goede handen zijn.”

Astrid houdt haar broer vanuit België op de hoogte. “We hangen zeker niet constant aan de lijn, maar Astrid stuurt me veel foto’s door en houdt me goed op de hoogte. Weten dat alles in orde is, vind ik veel belangrijker dan dagelijks te bellen met elkaar.”

Laurens is van plan om nu wat vaker naar Vlaanderen te komen. “Ik ga al jaren zo veel als ik kan op familiebezoek, en met Billie-Ray heb ik nog een extra reden om over en weer te vliegen. Ik ben trouwens juist in België geweest, vorige week zat ik nog met de hele familie aan tafel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.