Peter uit ‘Down The’ Road is eerlijk: “Het viel heel hard tegen”
PMN
Peter uit ‘Down The’ Road is eerlijk: “Het viel heel hard tegen”
Foto: Photonews

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Down The Road’. Eén van de meest populaire deelnemers dit seizoen is Peter uit Brasschaat.

Peter is met z’n 32 de oudste deelnemer. Hij heeft enorm genoten van zijn avontuur in ‘Down The Road’. “Ja, dat was pure vrijheid”, zegt hij in TV-Familie. “Ik hield van het avontuurlijke van die reis.”

Het is een manier van reizen die Peter niet echt gewoon is. “Ik ben in het verleden weleens gaan kamperen met de scouts”, vertelt hij. “Maar dat viel nogal tegen. Het begon toen hevig te regenen en dat was niet alles, hoor!” 

“Ik wil in de toekomst zeker nog weleens op avontuur gaan, maar ik hou toch vooral van comfort en netheid. Op luxecruise gaan met mijn mama. Dat is pas top! We hebben dat al meer dan eens gedaan. En dan mag ik ook al eens een glaasje champagne drinken.”

Peter kent ook iemand heel goed uit het vorige seizoen van het programma. “Maarten ken ik heel goed”, zegt hij. “Wij zitten op dezelfde school en ik ben een grote fan van hem. Ik was dus heel blij toen ik hoorde dat ik mocht deelnemen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.