Astrid Coppens zit met dubbel gevoel over haar dochtertje Billie-Ray: “Wringt enorm”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Astrid Coppens heeft een drastisch besluit genomen. Zij en haar man Bram gaan het roer volledig omgooien.

Astrid Coppens en haar man Bram hebben besloten om in België te blijven. “We gaan hier een heel tijdje blijven”, licht Astrid toe in Nina. “Als ik de liefde van mijn ouders en schoonouders voor mijn kind zie. Dat familiegevoel hebben wij in L.A. niet, hé. Daar staan we er alleen voor.”

“Ik had nooit verwacht dat ik me zo zou voelen. Ik heb tenslotte toch veertien jaar in L.A. gewoond. We hebben ons in Gent gesetteld en zijn intens gelukkig. En dat komt puur door dat kleineke. En hoe die onze familieband in de verf zet. Mijn papa is op pensioen: je moet hem met zijn kleindochter in de weer zien...Het is natuurlijk niet alleen voor hén dat Bram en ik hier wil blijven. Maar het is wel heel mooi om mee te maken, die nieuwe familiesfeer.”

Zo gooiden Astrid en Bram het roer volledig om. “Het oorspronkelijke plan was om tot drie maanden na de geboorte te blijven. In oktober vorig jaar. Billie-Ray heeft een Amerikaans paspoortje - keischattig!”

“Maar intussen gaat ze hier naar de crèche, twee dagen per week. We willen dat het een sociaal kindje wordt. Als ze in de crèche is, en ik ben thuis? Dat wringt. Want eigenlijk wil ik haar gewoon bij mij hebben. Meestal ga ik haar al rond drie uur of halfvier halen."