Laura Tesoro heeft boodschap voor haar lief Jordan: “Heel belangrijk in onze relatie”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Tesoro heeft met ‘Limits’ een nieuw album uit. Haar agenda staat nu al overvol.

Laura Tesoro woont intussen ook samen met haar vriend Jordan. Ze zijn al anderhalf jaar samen. “Twee harten, één blik, zo zie ik onze relatie”, licht Laura toe in TV-Story. “En het drukt perfect uit dat dit mooie verhaal nooit mag stoppen. Jordan voelt zich enorm vereerd dat er een nummer aan hem gewijd is, al wist hij natuurlijk dat ik dat van plan was”

Laura laat aan Jordan ook weten wat ze belangrijk vindt in hun relatie.  “Het is belangrijk om veel te praten en een gevoel te delen in plaats van ermee te blijven zitten. Alleen zo kan je naar een oplossing zoeken als dat nodig is. Ik zal nooit een probleem negeren, opkroppen of verzwijgen, want ik ben ervan overtuigd dat het dan blijft terugkeren.”

Klankbord
“We wonen samen, dus we delen een leven. Alles wat ik meemaak, weet Jordan. En we praten daar ook over. Over mijn gedachtegang, over mijn twijfels... En hij zal altijd zijn mening geven. Daar luister ik graag naar, maar dat wil niet zeggen dat ik die per se volg.” 

“Ik heb wel een klankbord nodig. Iemand bij wie ik alles kan aftoetsen. En Jordan is zo iemand. Omdat hij me het best kent als persoon én een totaal andere kijk heeft op de dingen."