Afgeslankte Eveline Hoste geschrokken van reacties op Instagramfoto: “Allemaal pure verzinsels!”
Afgeslankte Eveline Hoste geschrokken van reacties op Instagramfoto: “Allemaal pure verzinsels!”
Foto: Instagram

Ex-miss Eveline Hoste is tegenwoordig ettelijke kilo’s slanker. In januari was er veel te doen over een foto van haar op Instagram. Ze zou volgens sommigen onherkenbaar geworden zijn. Eveline vertelt in Dag Allemaal dat ze wel schrok van die reacties.

“Ik was toch onder de indruk dat één foto zoveel kon teweegbrengen, ja. Ik had het eerst niet door. Enkele vriendinnen hebben mij attent gemaakt op de vele reacties die op Facebook waren verschenen. Die gingen niet alleen over het feit dat ik fel vermagerd was, maar mensen schreven ook dat ik botox had laten inspuiten en zelfs een facelift had laten doen. Allemaal pure verzinsels! Ik dacht: ik ben geen vis in een bokaal, hé. Als er iets is, vraag het mij dan rechtstreeks. Pas op, ik kreeg ook veel positieve reacties, hoor. Dat ik er heel goed uitzag en zo”, vertelt Eveline Hoste in Dag Allemaal.

Toch kreeg Eveline ook heel wat negatieve reacties, zoals dat ze mooier was toen ze nog wat zwaarder was. “Dat stoort me ook niet, iedereen mag zijn mening hebben. Ik was toen op het einde van mijn dieet, en net op mijn magerste. Er was misschien iets meer afgegaan dan de bedoeling was, maar nu is dat allemaal in de plooi aan het vallen. Mijn gezicht ziet er alweer wat voller uit.”

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.