Hanne van K3 in de problemen: “Dit voelt echt niet oké aan”
Hanne van K3 in de problemen: “Dit voelt echt niet oké aan”
Foto: Photonews

Op hun YouTube-kanaal zijn de meisje van K3 al aan hun 49ste vlog toe. Daarin zien we hoe Hanne op de snelweg in de problemen komt.

In de YouTube-vlog van K3 krijgen de fans een unieke inkijk in het dagelijkse leven van de drie zangeressen. In de laatste vlog zien we bijvoorbeeld hoe Hanne autopech heeft tijdens een storm.

“Het is twaalf of één uur ’s nachts en hebben net opnames gehad voor ‘The Voice Kids’. Toen ik naar huis reed, kreeg ik plots de melding dat mijn band plat stond. Ik voelde ook dat de auto scheef begon te hangen. Ik heb mij dus aan de kant moeten zetten, op de pechtstrook. Ik kon ook niet verder rijden, want ik begon iets raars te ruiken", vertelt Hanne vanuit de wagen.

“Ik heb mij aan de kant gezet en ik heb mijn gevarendriehoek gezet. Ik heb mijn fluohesje aan, zoals jullie kunnen zien. Ik heb de depannage moeten bellen om te vragen of ze mijn auto komen slepen. En dan stormt het ook nog buiten. Ik zou echt in mijn bed willen liggen nu, en genieten van de leuke opnames. En nu zit ik hier te wachten op een depanneur”, klinkt het sip.

“Ik weet ook niet of de depanneur mij thuis gaat afzetten of niet. Dan moet ik misschien nog vervoer zoeken en iemand uit zijn bed bellen. Het voelt gewoon echt niet oké om op een autostrade stil te staan, met al die mensen die voorbijrazen”, besluit Hanne.

k3

Meer nieuws

Meer nieuws

.