Astrid Coppens heeft het er heel moeilijk mee om dit met haar dochter Billie-Ray te doen: “Dat wringt”
Astrid Coppens heeft het er heel moeilijk mee om dit met haar dochter Billie-Ray te doen: “Dat wringt”
Foto: Instagram

Astrid Coppens en haar man bram hebben een besluit genomen. Ze blijven in België wonen. Hun dochter Billie-Ray (8 maanden) gaat ondertussen naar de crèche. Dat vertelt Astrid dit weekend in Nina.

“Het plan was om drie maanden na de geboorte terug te keren naar L.A. In oktober vorig jaar. Billie-Ray heeft een Amerikaans paspoortje – keischattig! – maar intussen gaat ze hier dus naar de crèche, twee dagen per week. We willen dat het een sociaal kindje wordt. Als ze in de crèche is, en ik ben thuis? Dat wringt. Want dan wil ik haar eigenlijk gewoon bij mij hebben. Meestal ga ik haar al rond drie uur of halfvier halen”, vertelt Astrid Coppens in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Ziet Astrid zich dan nooit terugkeren naar L.A.? “Ik plak er alleszins geen termijn op. Dat hoeft ook niet. Ik wil honderd procent genieten van mijn kind. Ik heb hier zo lang naar verlangd en wil elke seconde bewust meemaken. Zelfs een pamper verversen vind ik zalig. En daarbij, Bram reist als regisseur sowieso van hier naar daar. Of hij nu vanuit L.A. moet vertrekken of vanuit Gent: dat blijft gelijk. Ik ben voorlopig nog niet meegereisd met hem. Billie-Ray is nu eindelijk op haar ritme, en ik wil haar niet met een uurverschil van negen uur opzadelen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.