Hartverscheurende getuigenis van zoon van overleden Philip Cracco: “Ik heb toen een halfuur op de grond liggen huilen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Begin januari overleed zakenman Philip Cracco, de oprichter van Jobfixers, na een lange strijd tegen kanker. Zijn zoon Pieter-Jan Cracco geeft, in volle rouw, een doorstart aan het bedrijf dat zijn vader achterliet, samen met compagnon Lieven Bonamie. Pieter-Jan doet een pakkende getuigenis in Het Laatste Nieuws.

In Het Laatste Nieuws vertelt Pieter-Jan Cracco hoe hij en zijn zus de vier jaren van hun vaders ziekte hebben beleefd. "Heel absurd was het. Je zit op een rollercoaster van emoties. Ik had soms niet dóór hoe ziek hij was. Na de diagnose is hij drie dagen beduusd geweest. En toen ging hij er keihard weer tegenaan. Je zág heel lang niet dat hij ziek was. Maar kwam hij weer bij de dokter, kreeg hij een slecht resultaat. Iedereen die een naaste heeft gekend die tegen kanker vecht, weet wat voor een waanzinnig traject het is", zegt Pieter-Jan.

"Ik ben uiteraard nog compleet niet klaar met het verlies. Je krijgt soms onverwacht weer een slag. De maandag na de begrafenis heb ik hier een half uur wenend op de grond gelegen. Maar een half uur later gaf ik opleiding aan 50 rekruten en ik ben intussen niet gestopt met werken. Ik vind het veel te plezant om het níet te doen."