VTM

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ krijgt het zeer moeilijk: “De tranen in mijn ogen als ik dat zie”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week zondag startte het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. In Story blikt Nuria Gilizintinova terug op haar deelname aan het programma. Zij huwde in het eerste seizoen met Stijn Van Poucke. Ze zijn nog altijd samen en hebben ondertussen twee zoontje, Victor (bijna 2) en Théodore (5 maanden).

“Een zot avontuur. Voor wie daar nog aan zou twijfelen: dat is de best mogelijke samenvatting van een deelname aan ‘ Blind Getrouwd’. Wat is mijn tijd met Stijn gevlogen sinds wij er ons vier jaar geleden aan waagden! Vier jaar waarin mijn leven al meermaals een bocht van 180 graden gemaakt heeft. Voor ik Stijn ontmoette, was ik op zoek naar dat perfecte imperfecte gezinsplaatje. Vandaag ben ik blijvend op zoek naar manieren om dat gezinnetje draaiende te houden”, schrijft Nuria in haar column in Story.

“Het grootste lichtpunt deze week: ‘ Blind Getrouwd’ is terug! Soms kan ik nog steeds niet geloven dat Stijn en ik die hele rollercoaster overleefd hebben en nu gezellig voor de buis zitten, meelevend met de nieuwe lichting. Voor mij is het programma in elk geval het ideale excuus om nog eens goed te snotteren voor de tv”, bekent ze.

“De romanticus in mij komt maar zelden naar boven, maar tijdens het ‘ Blind Getrouwd’-seizoen wil ik plots met Stijn lekker klef doen. De magische woorden: ‘Ik heb nieuws voor u: proficiat, u gaat trouwen. We hebben een match voor u gevonden’, betekenen het startsein voor mijn tranen. De emoties die ik deel met de kandidaten zorgen in mijn geval voor een uniek been-there-done-that-got-a-husband-gevoel.”