Serieuze domper voor Harry en Meghan: “Het is nu bijna onmogelijk voor hen om ooit nog terug te keren naar de koninklijke familie”
Serieuze domper voor Harry en Meghan: “Het is nu bijna onmogelijk voor hen om ooit nog terug te keren naar de koninklijke familie”
Foto: Photonews

De harde termen die de Queen heeft opgelegd voor de Megxit betekenen een serieuze domper voor Harry en Meghan. Zij zien hun plannen in het water vallen.

Queen Elizabeth verbood het prins Harry en Meghan Markle eerder deze week om nog langer de merknaam ‘Sussex Royal’ te gebruiken. Ze vond het niet langer kunnen dat zij de term ‘royal’ gebruikten, aangezien zij geen royals meer zijn. ‘Sussex’ mogen ze nog wel gebruiken, want ze blijven hertog en hertogin.

Het koppel moet noodgedwongen een andere merknaam gaan bedenken. “Zonder die naam zullen ze het veel moeilijker hebben om goede doelen op te starten en nieuw werk binnen te halen. Iets waar ze de laatste maanden enorm mee bezig waren”, zegt Ken Wharfe, een voormalige lijfwacht van het Britse koningshuis.

“Het lijk mij ook dat ze liever hun kantoor in Buckingham Palace hadden behouden”, gaat Wharfe verder. “Maar ook dat was geen optie. Al hun personeel moest de laan uit en zelf hebben ze nu geen uitvoerende kracht meer in het paleis. Dat betekent trouwens ook dat het uitermate ingewikkeld wordt als ze ooit nog op hun beslissing terug willen komen. Het is nu bijna onmogelijk voor hen om terug te keren naar hun plekje in de koninklijke familie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.