Jeroen Meus geen fan van ouders die hun kind doodknuffelen, en ergert zich ook nog aan iets anders: “Dat begrijp ik al helemaal niet”
Jeroen Meus geen fan van ouders die hun kind doodknuffelen, en ergert zich ook nog aan iets anders: “Dat begrijp ik al helemaal niet”

Jeroen Meus geeft in Dag Allemaal toe dat hij voor zijn zoon Georges (7) soms best ‘hard’ kan zijn. “Hij moet leren verliezen, leren incasseren. Ik moet hem voorbereiden op de klappen van het leven”, zegt Meus in het weekblad.

Jeroen Meus geeft in Dag Allemaal toe dat hij voor zijn zoon Georges (7) soms best ‘hard’ kan zijn. “Hij moet leren verliezen, leren incasseren. Ik moet hem voorbereiden op de klappen van het leven”, zegt Meus. Dat terwijl veel jonge ouders tegenwoordig net het tegenovergestelde doen: hun kinderen beschermen en doodknuffelen.

“Ik zie dat ook. Maar wat gaat daar van komen?”, maakt Jeroen zich de bedenking in Dag Allemaal. “Soms lijkt het ook alsof mensen hun kinderen het woord ‘alstublieft’ niet meer leren. Dat begrijp ik al helemaal niet. Al ben je de armste luis die er bestaat, wie ‘alstublieft’ zegt, zal ergens geraken. Elke dag hoor ik (spreekt in het Antwerps) ‘Jeroen, meugen waaj ies oep de foto?’ Bijna nooit hoor ik een ‘alsjeblieft’.”

“Ik reageer dan zo: ‘Niet als je het zo vraagt.’ En als het een kind is, zeg ik: ‘Ben je daar geen woordje vergeten?’ Dan schrikken die ouders zich een bult.”

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.