Wraak van de Queen komt hard aan bij prins Harry: “Dat doet hem heel veel pijn”
Wraak van de Queen komt hard aan bij prins Harry: “Dat doet hem heel veel pijn”
Foto: Photonews

De Britse Queen Elizabeth heeft bijzondere harde termen opgelegd voor de Mexgit. Deze wraak van de Queen is bij Meghan en Harry heel hard aangekomen. Ze zullen nu veel meer moeten opgeven dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Deze week raakte bekend dat Queen Elizabeth heeft beslist dat prins Harry en Meghan Markle de merknaam ‘Sussex Royal’ niet meer mogen gebruiken. Een ramp voor het koppel, want ze hadden al massa’s geld uitgegeven om rond deze merknaam een website te bouwen, en hadden onder deze naam ook al honderden patenten aangevraagd om producten te kunnen verkopen. Ze waren van plan om van ‘Sussex Royal’ hun handelsmerk te maken. Die plannen vallen nu in duigen.

Harry en Meghan moeten ook hun koninklijke titels afgeven. Vanaf 1 april zijn ze officieel geen ‘koninklijke hoogheden’ meer, en dat valt de prins zwaar. “Als het aan Harry had gelegen, had hij ook liever zijn ‘his royal highness’ titel behouden. Het deed hem pijn om die op te geven”, zegt Ken Wharfe, voormalig koninklijke lijfwacht.

“Het vermindert zijn status toch heel wat... Maar de troostprijs zou zijn dat ze de naam Sussex Royal toch nog konden gebruiken, zodat ze altijd geassocieerd zouden blijven met hun koninklijke afkomst. Dat hebben ze hen nu ook afgepakt”, aldus Wharfe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.