Opvallend nieuws: ‘Familie’-actrice Hilde Van Haesendonck is de moeder van deze bekende Vlaming
Opvallend nieuws: ‘Familie’-actrice Hilde Van Haesendonck is de moeder van deze bekende Vlaming
Foto: Medialaan

Actrice Hilde Van Haesendonck is niet de enige bekende Vlaming binnen haar familie. Ook haar zoon is een bekend gezicht. Ze hadden samen een gesprek met Dag Allemaal.

‘Familie’-actrice Hilde Van Haesendonck is de moeder van topchef Seppe Nobels, bekend van Grillmasters op VIER. Op het gastronomische palmares van Seppe prijken al heel wat prijzen. Graanmarkt 13, z’n topzaak in Antwerpen, werd al uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld.

Mama Hilde is superfan van haar getalenteerde zoon. “Frank en ik volgen Seppes carrière van heel nabij”, zegt ze in Dag Allemaal. “Toen hij als jonge gast naar Eygalières trok om er bij Wout Bru te gaan koken, reisden mijn man en ik geregeld naar Frankrijk. En ook vandaag vergezellen we hem zo vaak we kunnen als hij op een of andere internationale culinaire missie vertrekt.”

Seppe moet daarentegen toegeven dat hij geen trouwe ‘Familie’-kijker is. “Ik had niet eens de tijd om naar alle afleveringen van ‘Grillmasters’ te kijken! Ik ben aan ’t werken als de belangrijkste programma’s op tv zijn, hé. Maar natuurlijk weet ik veel over mama’s carrière. Ik ben als het ware opgegroeid in het toneel en ben met veel acteurs al van kindsaf bevriend.”

Toch gaat er volgens Hilde in Seppe ook een acteur schuil. “Telkens als ik Seppe op tv bezig zie, verbaas ik me erover hoe goed hij uit z’n woorden komt. Ik wéét hoe moeilijk het is om spontaan te klinken als de camera begint te draaien. Maar Seppe doet dat super: hij spreekt duidelijk en struikelt zelden over z’n woorden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.