Marie Verhulst gaat al meteen drastische verandering doorvoeren in ‘Samson en Marie’: Dit staat er te gebeuren

door: Redactie
Marie Verhulst (24) wordt vanaf april het ‘extra’ baasje van televisiehond Samson. De dochter van Gert Verhulst wil alvast enkele veranderingen doorvoeren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

‘Samson en Marie’ is toe aan verandering, vindt Marie Verhulst zelf. “Ik wil het programma meer pit geven en ook wat ondeugender maken,” vertelt Marie aan ANP. “Ik ben een jonge vrouw, dat verandert sowieso de dynamiek. Samson en Gert waren meer vader en kind, ik en Samson zijn meer broer en zus.”

Of de diversiteit van de cast ook gaat veranderen, is nog onbekend. “Voor mij is altijd iedereen welkom, ik vind vernieuwen ook belangrijk. Ik wil de magie behouden die Samson al dertig jaar lang om zich heen heeft. Of we nieuwe afleveringen gaan maken en hoe dat eruit zou zien, is nog onbekend. We moeten nog gaan nadenken over wat kan en wat niet”, zegt Marie.

Marie gaat net zoals haar vader optreden met Samson. “Ik heb mezelf nooit als zangeres beschouwd. Het is gewoon leuk om samen te zingen en op te treden. We gaan ook de oude liedjes pimpen, ons eigen ding ermee doen.”

(Bron: HLN)