Na gerucht dat hij zijn vrouw bedrogen heeft: “Deze foto’s bewijzen dat Filip D’haeze wel degelijk samen is met danseres van Swoop”
Na gerucht dat hij zijn vrouw bedrogen heeft: “Deze foto’s bewijzen dat Filip D’haeze wel degelijk samen is met danseres van Swoop”
Foto: Photonews

Recent schreef TV-Familie dat Filip D’haeze van Swoop en Ment TV een relatie zou hebben met Aurélie, één van z’n danseressen bij Swoop. Verrassend genoeg was Nathalie, de vrouw van Filip, daar niet van op de hoogte. Deze week schrijft TV-Familie dat verschillende mensen zouden bevestigd hebben dat Filip en Aurélie wel degelijk een koppel zijn.

“Ik weet helemaal niets over een breuk tussen Filip en mij”, reageerde Nathalie, de vrouw van Filip D’haeze, onlangs in TV Familie. “Wij wonen met ons gezin gezellig samen en we zijn niet van plan om uit elkaar te gaan.”

Ondertussen hebben verschillende mensen uit de entourage van Swoop aan TV-Familie laten weten dat Filip en danseres Aurélie wel degelijk een koppel zouden zijn. Zij trekken dit besluit op basis van foto’s die ze te zien krijgen.

‘Op de Instagrampagina van Aurélie krijgen we al een hele tijd geregeld alleszeggende foto’s van haar en Filip te zien’, klinkt het. ‘Samen op restaurant. Kussend. Hoe ze het nieuwe jaar met z’n tweeën zijn ingestapt. En laatst nog een foto waarop we konden zien hoe Aurélie en Filip samen genieten van knusse qualitytime in de zetel.’ Noch Filip, noch Aurélie, noch Nathalie wensen te reageren, meldt het weekblad.

(Bron: TV-Familie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.