Yanni Bourguignon is hard voor zijn vriendin Kelly: “Als ze mij dit zou vragen, zeg ik ‘nee’!”
Yanni Bourguignon is hard voor zijn vriendin Kelly: “Als ze mij dit zou vragen, zeg ik ‘nee’!”
Foto: VTM

In april is ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon één jaar samen met zijn vier jaar oudere vriendin Kelly. De twee zijn al luidop aan het dromen van een verloving én gezinsuitbreiding. Dat vertelt Yanni deze week in Primo.

“Call me old fashioned, maar ik wil eerst mijn jawoord geven en dan pas vader worden. Vraag me niet hoe dit komt, maar het zit zo in mijn hoofd. Mijn vriendin wéét dat ook. En ze denkt er net hetzelfde over trouwens”, vertelt Yanni Bourguignon in Primo.

“Ik vind dat je lang genoeg moet samenzijn met je partner voor je gezinsuitbreiding op de agenda plaatst. Met andere woorden: je relatie moet volwassen zijn. Kelly en ik zijn nu bijna een jaar samen. Als dat over twee, drie jaar nog steeds goed zit, sluit ik niet uit dat ik me zal verloven. Nadat ik getrouwd ben, zal het wellicht niet lang meer duren eer ik werk wil maken van kinderen. Ik ben nu 21, maar over vijf jaar zou ik hier toch met een kind op mijn schoot willen zitten.”

Ook op huwelijksvlak is Yanni eerder conservatief. Hij vindt dat de man op de knieën moet gaan voor de vrouw. “Ik heb tegen Kelly gezegd dat ik ‘nee’ zou antwoorden, mocht zij mij ten huwelijk vragen. Er is nu eens één ding dat mannen mogen doen…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.