Harry en Olga uit ‘The Sky is the Limit’ hebben belangrijk nieuws: “We hebben alvast een kinderkamer voorzien”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In de eerste twee seizoenen van The Sky is the Limit vormden de intussen 57-jarige Harry Schurmans en zijn Oekraïense vriendin Olga Zelenko (37) één van de meest opmerkelijke koppels. Hoe gaat het vandaag met hen? In Story maakt Olga de balans op.

Harry en Olga zagen zich na hun deelname aan The Sky is the Limit gedwongen om te verhuizen van Herentals naar Grobbendonk. “We hebben absoluut geen spijt van onze deelname, want het heeft veel nieuwe contacten opgeleverd. Maar op een bepaald moment lagen de fans in de struiken van onze tuin om een glimp van ons op te vangen. Ik moest er altijd op letten dat ik deftig gekleed was’, lacht Olga in Story. “In onze nieuwe woning kunnen we in alle rust leven.”

Olga probeert al een tijdje zwanger te geraken van Harry. “Harry en ik zijn heel gelukkig samen, maar een kindje is nog steeds welkom. Hopelijk lukt het dit jaar. We hebben alvast een kinderkamer voorzien, met één kindje zouden we al heel tevreden zijn. Harry is dan wel twintig jaar ouder dan ik, hij is er net zo enthousiast over.”

Intussen wacht Olga nog steeds op een huwelijksaanzoek van Harry. “Misschien wanneer we tien jaar samen zijn? Ach, er is sowieso nog steeds veel liefde tussen ons. Al meer dan acht jaar, en daar ben ik best trots op. Onze zaak Euro Art blijt op volle toeren draaien en we reizen daar nog steeds veel voor. We zijn net terug uit Amerika. Ik ben heel gelukkig dat ik Harry in zijn zaak mag helpen.”

(Bron: Story)