Problemen bij het zoontje van Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij heeft last van deze aandoening”
Problemen bij het zoontje van Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’: “Hij heeft last van deze aandoening”
Foto: Photonews

Nuria Gilizintinova is mama van Victor (bijna 2) en Théodore (5 maanden). Vorige maandag is Nuria na negen maanden zwangerschapsverlof opnieuw aan de slag gegaan als zorgkundige in een rusthuis. Ze vertelt erover in haar column in Story.

“Ik werk nu vier vijfde, maar toch is het aanpassen. Stiekem had ik een dubbel gevoel: ik was blij om opnieuw te starten – mijn werk geeft me veel voldoening en hoera, opnieuw structuur in mijn leven! – maar ik heb wel afscheid moeten nemen van mijn roze wolk/cocon”, schrijft Nuria in Story. “De eerste werkweek liep al meteen in de soep: Victor werd ziek en kon dus niet naar de crèche en tot overmaat van ramp ging mijn kolfmachine stuk.”

“Ik geef toe: ik ben de thuiszorgwinkel zo ongeveer binnengestórmd. Ik zou graag een jaar borstvoeding geven, ook omdat Théodore een aandoening heeft die problemen geeft met zijn stoelgang. Nu overstappen naar flesvoeding zou voor extra complicaties zorgen. Dus zit ik tijdens mijn pauzes op het werk volop af te kolven. Ik voel me soms net Bella De Koe. Ach, het vraagt heel wat aanpassingswerk, maar tegelijk geniet ik onverminderd van ons dynamische leven vol mini-avonturen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.