Uitgelekte foto’s verklaren alles: “Daarom zijn André en Bridget uit elkaar, want dit deed hij met zijn ex Monique”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Er raken steeds meer details bekend over de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. Uitgelekte foto’s van hun tripje naar Curaçao vorige week bewijzen dat Andrés ex Monique Westenberg een sleutelrol speelt in de liefdesbreuk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Op Valentijn pakte André Hazes zijn koffers bij Bridget Maasland en trok daarna de deur van haar Amsterdams appartement definitief achter zich dicht. Het koppel gaf de voortdurende media-aandacht voor hun relatie de schuld, maar de realiteit lijkt toch iets anders te liggen.

Bridget en André hebben hun relatie verbroken na een vakantie op Curaçao. Daar moet dus iets grondig misgelopen zijn. Opgedoken beeldmateriaal van André Hazes en zijn ex Monique schept alvast iets meer duidelijkheid. Ook Monique en hun driejarige zoontje waren immers van de partij op het eiland. Die reis zou al geboekt zijn toen André en Monique nog samen waren.

Bridget Maasland arriveerde pas enkele dagen later op Curaçao. Het zal haar ongetwijfeld zijn opgevallen hoe André en Monique daar erg innig met elkaar omgingen. Het voormalige koppel werd door een fotograaf van De Telegraaf op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze elkaar innig omhelzen en vol op de mond zoenen. Er is ook een foto uitgelekt waarop André zijn ex een liefdevol kusje op de hand geeft.

Toilethokje

Het Nederlandse Shownieuws heeft zelf nog veelzeggender beeldmateriaal in handen. In een filmpje zou te zien zijn hoe Monique een toilethokje op het strand verlaat. Even later verlaat ook André datzelfde hokje. Er wordt beweerd dat de twee zo’n vijftien minuten samen in het hokje doorbrachten.

Verder deelde Monique op Valentijn ook nog een bijzondere foto op Instagram. Op de profielen van André en Bridget bleef het die dag opvallend stil, maar Monique postte een foto waarop te zien is hoe ‘André