Eveline Hoste krijgt het deksel op de neus: “Die zijn allemaal gefrustreerd”
PMN
Eveline Hoste krijgt het deksel op de neus: “Die zijn allemaal gefrustreerd”
Foto: Instagram

Het is een speciale week in ‘Huizenjagers’ op VIER. Het programma viert zijn vijftigste uitzendweek met drie bekende huizenjagersveteranen die het tegen elkaar opnemen.

Voormalig Kotmadam-acteur Bert Van Poucke, ex-topvoetballer Cisse Severeyns en gewezen Miss Belgian Beauty Eveline Hoste gaan op zoek naar panden voor kandidaat-kopers. Ze doen dat niet in hun eigen regio, maar wel in het hele land.

Dat zorgde bij Eveline Hoste wel voor problemen. “Ik ben goed op de hoogte van welke panden te koop staan in mijn regio Groot-Gent, maar in de Kempen of Limburg heb ik daar geen flauw idee van. Dat betekent dat ik moest aankloppen bij andere makelaars en een beroep moest doen op hun goodwill”, reageert ze in TV-Story.

“Evident was het niet. Sommigen wilden absoluut niet meewerken omdat ze vinden dat Huizenjagers soms naar uitlachtelevisie neigt. Wat lauwekul is natuurlijk! Ik heb nog nooit een alevering gezien waarin een pand er slecht is uitgekomen. Volgens mij zijn die makelaars eerder gefrustreerd omdat ze zelf nog nooit gevraagd werden voor het programma (lacht).”

“Ik, concurrentie voor hen? Dat lijkt me sterk, want het is niet de bedoeling dat ik hun pand binnenhaal of werk afneem. Het is voor televisie, hé. Ik bied het gewoon aan en als het verkocht raakt, heet mijn collega-makelaar er goed aan verdiend en heb ik daaraan meegeholpen. Gelukkig waren er ook makelaars die wel wilden helpen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.