Jeroen Van Dyck komt tot een confronterend besef: "Ik lig er wakker van"
Jeroen Van Dyck komt tot een confronterend besef: "Ik lig er wakker van"
Foto: Photonews

In Familie speelt Jeroen sinds kort de rol van Tony, naast Karen Damen (Vanessa). De rol in de VTM-soap is een zoveelste succesje in wat een tweede leven lijkt voor de acteur, na zijn scheiding van Nathalie Meskens.

Jeroen Van Dyck is vorig jaar veertig geworden, een mijlpaal. “Ik had nooit eerder nagedacht over mijn leeftijd, maar van mijn veertigste verjaardag heb ik toch wakker gelegen. Veel veertigers maken de balans op: wat wil je nog wel en wat nooit meer? En ik begon te twijfelen: hoe is mijn leven tot nu toe verlopen? Waaraan heb ik tijd verspild?”, aldus Jeroen in Story.

Jeroen sluit kinderen met zijn nieuwe vriendin niet uit. “Wel, in sommige periodes verlangde ik naar een kind, maar op een bepaald moment had ik dat hoofdstuk afgesloten. Ik heb soms nog het gevoel dat ik vijfentwintig ben, en nog tijd zat heb om een gezin te stichten, maar dat is natuurlijk niet zo. Dat besef is heel confronterend.”

“Als ik nu papa zou worden, ben ik zestig als mijn kind twintig is… Dat houdt me wel bezig. Ik wil geen bompa-vader zijn. Maar Lena en ik babysitten soms voor vrienden en familie, en dan fantaseren we weleens over hoe het zou zijn als wij zelf kinderen zouden hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.