Ilse, stiefmama van Laura uit 'Blind Getrouwd', maakt zich opvallende bedenking over schoonzoon Sonny: "Dit dacht ik toen ik hem voor het eerst zag"
Ilse, stiefmama van Laura uit 'Blind Getrouwd', maakt zich opvallende bedenking over schoonzoon Sonny: "Dit dacht ik toen ik hem voor het eerst zag"
Foto: VTM

‘Blind Getrouwd’ is afgetrapt. Met als eerste huwelijk dat tussen Laura (27) en de 30-jarige Sonny. Na het overlijden van Laura’s mama kwam Ilse als stiefmama in haar leven. Zij heeft het wel voor haar (voorlopige) schoonzoon. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

Na achttien jaar kent Ilse haar stiefdochter Laura door en door. “Laura heeft al enkele langdurige relaties achter de rug”, zegt Ilse in Dag Allemaal. “Maar om één of andere reden wilde het tot nu toe maar niet lukken. Wanneer ze ergens voor gaat, doet ze dat voor 200 procent. Maar als het dan mislukt, is de put meestal diep. Hopelijk blijft ze daar nu van bespaard.”

Ilse is Laura’s hevigste supporter. Zij schat Laura’s ‘blinde’ huwelijk met Sonny hoog in. “Die jongen vroeg vooraf toch een vrouw met een hoek af? Wel, die heeft hij zeker en vast gekregen. Laura is, hoe zal ik het zeggen... een chaotische, creatieve bom. Geen ochtendmens ook. Je zou haar auto en appartement soms eens moeten zien... Maar ‘t is schattig chaotisch, hoor. Ik ben niet echt bang dat er wrevel van komt.”

“Bovendien is hij knap, helemaal haar type, dat is al een goed begin", gaat Ilse verder. "Toen ik hem voor ’t eerst zag, dacht ik net hetzelfde als Laura: ‘Wat een tijger!’ Maar met Laura kan het alle kanten uit. Ofwel voelt ze zich geweldig op haar gemak bij Sonny, ofwel gaat ze zich wat terugtrekken. Omdat ze ons mist.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.