Bridget Maasland reageert voor het eerst op relatiebreuk met André Hazes: “Toen is alle miserie begonnen”
Bridget Maasland reageert voor het eerst op relatiebreuk met André Hazes: “Toen is alle miserie begonnen”
Foto: Instagram

Bridget Maasland en André Hazes hebben een punt gezet achter hun relatie. Volgens Bridget is het fout gelopen na hun vakantie in Curaçao vorige week. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Bridget Maasland heeft maandag een korte verklaringen gegeven over haar relatiebreuk met André Hazes. Ze deed dat in RTL Boulevard, een programma dat zij ook presenteert. Bridget was zelf niet aanwezig, maar de mede-presentatoren deelden haar verklaring mee.

“Bridget is erg aangeslagen, daarom kan ze hier vanavond ook niet zijn”, sprak een collega. “Ze zegt: ‘Op Curaçao hebben wij gewoon een hele leuke tijd gehad. Dat is zo. Dat is gewoon goed gegaan. Maar na die reis hebben André en ik gezamenlijk besloten om een punt te zetten achter onze relatie.’” De reactie van Bridget is opmerkelijk. Het ex-koppel vroeg eerder op de dag nog aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken.

Maandagochtend werd bekendgemaakt dat André en Bridget na drie maanden uit elkaar zijn. Ze gaven de media deels de schuld daarvan. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo gaven ze aan tegenover RTL Boulevard.

Meer nieuws

Meer nieuws

.