Sabine Hagedoren heeft toch nog wat goed nieuws tussen al die stormen door: “Het wordt weer warmer en ook de zon is aanwezig”
PMN
Sabine Hagedoren heeft toch nog wat goed nieuws tussen al die stormen door: “Het wordt weer warmer en ook de zon is aanwezig”
Foto: Video VRT

Het wordt een winderige week. En de kans bestaat dat we zondag opnieuw een storm over heen gaan krijgen. Maar Sabine Hagedoren ziet toch wat lichtpuntjes op de weerkaarten verschijnen.

“Vanavond krijgen we over het zuiden nog een paar buien, mogelijk winters. In Vlaanderen blijft het droog met windkracht 4 met 6 graden. De rest van de week blijft de wind krachtig waaien”, legt weervrouw Sabine Hagedoren uit bij Radio 2.

“Morgen blijft het in Vlaanderen droog met afwisselend zon en wolken. Het wordt zo’n 9 graden. In de nacht van dinsdag op woensdag trekt een actieve regenzone over het land. Woensdag wordt grotendeels droog, maar tegen het einde van de namiddag en avond neemt de bewolking toe met 8 graden.”

“Donderdag is het grijs en zacht. Vrijdag oogt ook heel mooi. Het blijft droog en ook de zon laat zich opmerken. In het weekend krijgen we meer wolken. Zaterdag wordt het 11 graden. Zondag is er een kleine depressie. Dan gaat tijdelijk de wind weer uithalen. Zoals de kaarten er nu bijliggen zal het bij ons niet gaan stormen. Volgende week maandag kan het ook nog regenen met temperaturen van 10 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.