Sylvie De Bie heeft grootse plannen met haar dochter Noor: "Weet zeker dat ze het kan"
PMN
Sylvie De Bie heeft grootse plannen met haar dochter Noor: "Weet zeker dat ze het kan"
Foto: Instagram

Al 20 jaar lang is Sylvie De Bie de frontzangers van Sylver. De groep gaat zijn 20-jarig bestaan uitgebreid vieren in Vlaanderen.

"We gaan vanaf 20 maart touren in Vlaanderen met een liveband van zeven mensen. Een 75 minuten durende show met al onze hits en spectaculaire lichteffecten: het wordt één grote fuif. Nu al minstens vijftien keer, en er komen nog shows bij", licht Sylvie De Bie toe in Het Laatste Nieuws.

Van stoppen is er dan ook nog geen sprake. "Wij zaten van bij de start continu in een bubbel, we werden geleefd", vervolgt Silvy. "Ruzie hebben we nooit gehad, want in die twintig jaar hebben we slechts twee discussies gehad. We zijn altijd broers en zus geweest. Maar we hadden een adempauze nodig en die heeft deugd gedaan."

Twaalf jaar geleden is Sylvie ook moeder geworden van Noor.  "En dat heeft wat veranderd in de groep. Wij voelen ons soms wat bemoederd. Silvy doet net onze was niet", lacht Wout Van Dessel, die ook deel uitmaakt van de groep. "Nee serieus, Silvy zorgt echt goed voor ons. En Noor is één van de krachten die Sylver overeind houdt. Ze voelt een beetje als de dochter van ons alle drie. Ze is deel van de familie." 

En Sylvie heeft ook grootse plannen met haar dochter. "Met onze verjaardagstour zal ze er continu bij zijn. Onze persoonlijke assistent. En misschien pakt ze ooit de groep wel over, als ik het moe ben. Ik ben er zeker van dat ze dat kan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.