Xandee hoopt dat situatie met haar kinderen gaat beteren: “Verschrikkelijk voor mijn moederhart”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Xandee krabbelt weer overeind na een vreselijke periode. Ze onderging verschillende medische ingrepen en zag ook nog eens haar relatie op de klippen lopen.

Xandee heeft met Nikka (12) en Ciana (13) twee dochters. Nikka en Ciana zijn blij dat hun moeder met haar huidige vriend Erik gaat trouwen. “Het klikt ook met hun stiefzus Robina (10). Onlangs zijn we met ons viertjes samen gaan shoppen, heerlijk!”, reageert Xandee in TV-Story. 

“Het is trouwens de bedoeling dat ik mijn dochters in de toekomst meer zal zien. Want momenteel verblijven ze meer bij hun vader, dat heet de rechter zo beslist tijdens mijn ziekenhuisopname. Voor mijn moederhart is dat verschrikkelijk. Ik hoor mijn dochters wel dagelijks, maar het blijft een groot gemis.” 

“Het belangrijkste is dat ze stabiliteit hebben, maar natuurlijk zou ik het liever anders zien. Eric: Voor Robina is er een vaste regeling. Zij is om het weekend bij ons, plus één avond per week en de helft van de vakantieperiodes. En dat werkt. Iedereen is gelukkig met de nieuwe partners, fijn dat het op die manier kan."

Tags xandee