Niels Destadsbader moet belangrijke knoop doorhakken: “Ga daar echt goed over moeten nadenken”
PMN
Niels Destadsbader moet belangrijke knoop doorhakken: “Ga daar echt goed over moeten nadenken”
Foto: Photonews

Niels Destadsbader gaat binnenkort een nieuw tv-programma presenteren met Julie Van den Steen. In ‘ The Masked Singer’ nemen Vlaamse artiesten het tegen elkaar op, alleen dragen ze een pak en weet het publiek dus niet wie er aan het zingen is.

Niels Destadsbader zal dit jaar minstens vijf keer het Sportpaleis vullen. “Mensen geloven dat niet maar we zijn daar nu al mee bezig”, legt hij uit aan Showbizz-TV. “Ik heb nu al de eerste telefoontjes gedaan om aan bepaalde mensen te vragen om eens af te komen.”

“Dat er nu al zoveel mensen beslist hebben om een ticket te kopen, is het teken dat ze beslist hebben om terug te komen. Dat is het mooiste compliment dat je kan krijgen. We gaan ons uiterste best doen om er weer iets moois van te maken.”

Of er dit jaar ook nieuw muzikaal werk komt van Niels is nog niet zeker. “Dat hangt van verschillende factoren af”, zegt hij. “Onder meer van mijn agenda. Maar er komen zeker nieuwe dingen. We zijn nu goed aan het nadenken over wat de volgende stap moet zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.