Royaltywachter haalt keihard uit naar koning Albert: “Daar blijft echt geen staander meer van heel”
PMN
Royaltywachter haalt keihard uit naar koning Albert: “Daar blijft echt geen staander meer van heel”
Foto: Photonews

Royaltywatcher Mario Danneels is één van de bekendste royaltywachters in Vlaanderen. Hij was compleet overdonderd toen er het nieuws kwam dat Albert bekende dat Delphine Boël zijn dochter was.

“Toen een journalist me opbelde om te melden dat koning Albert net een communiqué had uitgezonden waarin hij ‘mevrouw Boël’ als zijn dochter erkende, werd ik heel stil. Ruim twintig jaar na het verschijnen van mijn biografie van koningin Paola, die het hele Delphine-feuilleton in gang stak, wist ik echt niet wat te stamelen na deze geheel onverwachte wending", vertelt Mario in TV-Story.

“Mijn eerste gedachten gingen naar haar uit: eindelijk, haar lijdensweg is over. Want ik weet hoe zwaar het voor haar psychologisch is geweest. Zesenhalf jaar heeft ze bij iedere juridische stap moeten ondergaan hoe Albert haar schaakmat trachtte te zetten, er toch maar alles aan deed om te kunnen blijven negeren dat Delphine zijn vlees en bloed is.”

“En dat is emotioneel moeilijk, als je eigen vader je zo behandelt. Excuseer Sire, maar van de ‘eer en waardigheid’, die u zichzelf in uw verklaring durft toe te schrijven, blijft in deze zaak geen spaander meer van heel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.