Volgende week in Familie: Lars raakt serieus in de problemen, Guido blijft wantrouwig
PMN
Volgende week in Familie: Lars raakt serieus in de problemen, Guido blijft wantrouwig
Foto: VTM

Morgen starten we aan een nieuwe week van Familie. Wat er allemaal te gebeuren staat, kan je bij Showbizz24 vandaag al lezen.

MAANDAG 17 FEBRUARI
Benny slaagt er lang in om zijn ongenoegen te verbergen. Cédric betrapt Iris en het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Hanne, Quinten en Mieke hebben het gehad met de stank Nico zijn brouwsel. Zjef wordt verrast.

DINSDAG 18 FEBRUARI
Mieke toont zich een waardige verliezer. Zjef vat de koe bij de horen en legt Jan zijn idee uit. Guido vindt het vreemd dat Jonas zijn hart uitstort bij Stefanie. Peter vraagt Iris uit over haar seksuele geaardheid. Véronique reageert woedend op het nieuws van Cédric.

WOENSDAG 19 FEBRUARI
Lars maant Véronique aan om zich niets aan te trekken van wat Mathias zegt. Wanneer hij Mathias zelf tegen het lijf loopt, komt het tot een heftige confrontatie. Jan ondervindt schade aan zijn wagen en vindt dat Niko die moet betalen. Tony denkt met Eulalie de de ideale kaartpartner gevonden te hebben voor Alfons.

DONDERDAG 20 FEBRUARI
Lars wordt geconfronteerd met een lastige video die op het internet circuleert. In zijn omgeving reageert iedereen geschokt. Miek vertelt Hanne waarom Lars onder hoogspanning staat. Cédric wil zich bewijzen en haalt daarvoor alles uit de kast. Stefanie denkt na over Jonas.

VRIJDAG 21 FEBRUARI
Hanne en Quinten zijn in de wolken. Cédric brengt verslag uit bij Peter en Mathias, maar die regeren allesbehalve enthousiast. Alfons vertelt Benny dat zijn aftershave is verdwenen. Vanessa vermoedt dat er dief aan het werk is in het rusthuis. Ze deelt haar vermoedens met Tony. Bij Fashion breekt een heftige strijd uit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.